MINUTE MAID; Anàlisi d'un anunci

Despistaos. Cada dos minutos


divendres, 14 de març del 2008

14/03/08

Avui, el primer que hem fet ha visitat alguns Portals educatiu institucional.

Com per exemple:

- Depertament d'educació ( Gencat).
- Xarxa telemàtica educativa de Catalunya ( Xtec).
- Edu365.cat.
Hem est
at mirant moltes de les sortides que té aquesta pàgina, des de calculadores científiques, traductors, diccionaris, conjugadors de verbs, exercicis per aules d'infantil, etc!

Després de veure això, hem après a posar imatges a les nostres publicacions del blog, i a posar-hi enllaços:









Dibuixos amagats:
És de làmbit de les matemàtiques, mitjançant les taules de multiplicar, s'han d'anar unint els diferents numeros d'una làmina, i al final apareix un dibuix.










Seqüències:
Consisteix en 2, 3 o 4 imatges, que s'han d'ordenar per ordre cronològic. De més antic a més vell. Per exemple: una seqüencia d'un arbre que està florint. Primer haurem de posar l'arbre sense fulles, després l'arbre amb fulles, finalment l'arbre florit, i per últim un cistell amb fruites.








Paraules:
Tracta d'un exercici de relacionar, les paraules amb el dibuix corresponent. Per exemple: relacionar la paraula de mandarina amb el dibuix d'una mandarina.








Els bombers:
És un exercici molt complert sobre els bombers. Mitjançant activitats molt entretingudes tracta des del material que utilitzen els bombers, com s'escriu la paraula bombers, ordenar el número d'emergència dels bombers, etc. És una activitat que toca tots els àmbits ( memorístic, matemàtiques, llengua...).







La casa:
És una activitat de vocabulari. Surten diferents escenaris de dins una casa, i els nens/es han de col·locar els objectes al lloc corresponent. Alhora que els col·loquen, van sortint els noms de cada un dels objectes.

dimecres, 12 de març del 2008

7 / 3 / 08

En la classe del divendres passat varem començar veient innovacions tecnològiques:

- Primer varem veure un mouse inalàmbric, aparell de molta utilitat ja que permet el moviment de la persona que explica alguna cosa amb l'ajut de l'ordinador per tota l'aula o espai. Facilita el desenvolupament sense limitacions ja que no has d'estar pendent d'estar tota l'estona al costat de l'ordinador.

- Més tard ens va ensenyar una Pissarra interactiva portàtil. Consistia en una petita pissarra que funcionava mitjançant una espècie de bolígraf. El que clickaves a la pissarra, o escribies, etc. sortia projectat a la pantalla de l'ordinador, i en el nostre cas també sortia projectat en una pantalla gran situada damunt la pissarra de l'aula. Varem estar fent proves en un programa nou que en Josep Maria ens va mostrar, i aixó totes varem poder utilitzar la pissarra per veure més el seu funcionament.

Després d'aquesta demostració, i amb el programa que haviem començat a conèixer, vam intentar resoldre la proposta de fer una caràtula d'un conte d'infantil.

Finalment varem obrir un nou blog, el de Comunicació Audiovisual, per tal de poder començar un altre diari d'aula com aquest!